Navigatie

Aanmelden als model

Voortdurend zijn wij, ter uitbreiding van onze database, op zoek naar plussize modellen, dit wil zeggen mannen maar ook vooral vrouwen zijn welkom! Wij zoeken modellen in verschillende maten beginnend bij xxl tot en met 6xl en ook verschillende leeftijden zijn van belang, denk hierbij aan een leeftijd vanaf 20 jaar tot circa 55 jaar.

Plussize model worden

Om model te worden moet je beschikken over een verzorgde uitstraling en vooral een zeer gemotiveerde werkhouding. Wij zoeken mensen met een maatje meer in verschillende leeftijden om in te zetten voor divers modellenwerk waarbij je in het begin uiteraard wel een beetje geduld zult moeten hebben. Wij verwachten dan ook van al onze modellen in ons bestand een gemotiveerde werkinstelling en professionele werkhouding. 

Online aanmelden als model

Beschik jij over bovengenoemde vereisten, aandachtspunten en voornamelijk de juiste instelling? Meld je dan vandaag nog aan als model bij Plusmodels. Je kunt je aanmelden via onderstaande link, graag ontvangen wij van jou een persoonlijke motivatie en een aantal recente foto's zijn natuurlijk wel een vereiste. Na ontvangst van jouw aanmelding nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Aanmelden model

 

Plussize modellen gezocht

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes binnen Plusmodels? Meld je aan!
Aanmelden
© 2017 - 2018 Plusmodels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel